Εκτύπωση

Τι είναι PVC

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Εταιρια

«PVC» (Polyvinyl Chloride), είναι το ακρώνυμο για το συνθετικό υλικό πολυβινυλοχλωρίδιο. Το «U» (Un-plasticised) σημαίνει μη-πλαστικοποιημένο, συχνά λανθασμένα ονομάζεται μη-τροποποιημένο(Un-modified). Παράγεται από το αιθυλένιο που υπάρχει στο πετρέλαιο σε ποσοστό 43% και το χλώριο, το οποίο υπάρχει στο φτηνό και σε ανεξάντλητες ποσότητες στην φύση αλάτι, σε ποσοστό 57%, ενώνονται μεταξύ τους και σχηματίζουν ένα άχρωμο αέριο το λεγόμενο βινιλοχλωρίδιο (VC). Με την προσθήκη οξυγόνου και φωτός γίνεται ο πολυμερισμός αυτού του αερίου, δηλαδή τα μόρια ενώνονται μεταξύ τους και σχηματίζουν μεγαλύτερες ομάδες μορίων και με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται το υλικό πολυβινιλοχλωρίδιο (PVC).

 PVC-3D-chain

Η κατεργασία του είναι απλή, απαιτεί σχετικά μικρή ενέργεια και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, συμβάλλοντας στην ελάττωση της δημιουργίας του διοξειδίου του άνθρακα και βοηθώντας στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης της ατμόσφαιρας, που οδηγεί στην δημιουργία του φαινόμενου του θερμοκηπίου. Τα προϊόντα από PVC έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, μπορούν εύκολα και οικονομικά να αναγνωριστούν και να διαχωριστούν κατά την διάρκεια της ανακύκλωσης από τα υπόλοιπα συνθετικά. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή διαφόρων προϊόντων, όπως σωλήνες αποχέτευσης, υδρορροές τσάντες, παπούτσια, αθλητικά είδη, συνθετικά δερμάτινα είδη, φιάλες αίματος ή ορού, ιατρικά εξαρτήματα, συσκευασίες τροφίμων, μπουκάλια φυτικού ελαίου, υλικά συσκευασίας με φουσκάλες κ.ά. Το καθαρό PVC δεν είναι απόλυτα κατάλληλο για προφίλ κουφωμάτων. Μια μικρή ποσότητα σταθεροποιητών και προσθέτων απαιτούνται, ο συνδυασμός των οποίων μπορεί να διαφέρει ελαφρώς μεταξύ διαφόρων κατασκευαστών προφίλ, ώστε το τελικό μίγμα να προσφέρει μακροβιότητα, αντίσταση σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και υψηλή υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και τέλος να επιτευχθεί ένα λαμπρό λευκό χρώμα.

PVC-chem

Προδιαγραφές

Οι βασικές ιδιότητες του PVC που το καθιστούν ιδανικό υλικό για εφαρμογές κουφωμάτων είναι:

• Δεν διαβρώνεται και δεν αποσυντίθεται βιολογικά.

• Δεν προσβάλλεται από βακτηρίδια, είναι υγιεινό και αντιστατικό.

• Είναι ανθεκτικό σε αντίξοες καιρικές συνθήκες με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης.

• Είναι σκληρό και ανθίσταται στις κρούσεις παρόλο που έχει μικρό βάρος.

• Διαθέτει εξαιρετικά θερμομονωτικά και ηχομονωτικά χαρακτηριστικά.

• Είναι ιδιαίτερα δύσκολη η ανάφλεξή του.

• Διατηρεί το σχήμα του εντός των φυσιολογικών κλιματικών θερμοκρασιών.

• Μπορεί να αναδιαμορφωθεί σε πολύ υψηλή θερμοκρασία και συνεπώς μπορεί να ανακυκλωθεί.

• Ιδιαίτερα κατάλληλο για συνεχή, εύκολη και οικονομική ανακύκλωση.

Εκτύπωση

Προδιαγραφές προϊόντων

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Εταιρια

Χαρακτηριστικά συνθετικών κουφωμάτων:

1. Όλα τα υλικά μας είναι εισαγωγής. (Γερμανίας)

2. Τα προφίλ είναι του οίκου KOMMERLING (EuroFutur Elegant, Classic, MPF, VS, PSK, FALTTUR, HST, SF2.

3. Οι μηχανισμοί είναι υψηλής αντοχής των καλύτερων Γερμανικών οίκων GU, ROTO, MAKO και χαρακτηρίζονται με τον όρο: "Παρακώλυση διάρηξης".

4. Για τα παραγγελθέντα προϊόντα μας, παρέχεται 30ετής εγγύηση καλής διατήρησης -για τα λευκά αλλά και για τα έγχρωμα- των προφίλ, των υαλοπινάκων αλλά και καλής λειτουργίας των μηχανισμών.

5. Λευκή υάλωση (5-15-4) με κρύσταλλα Ευρώπης. Κατόπιν επιλογής σας έχετε την δυνατότητα επίλογής Ενεργειακών ειδικών διπλών υαλοπινάκων, μαλακής επίστρωσης "Ν81" & "Super Solar" αντανάκλασης υπεριώδους ακτινοβολίας & τα δύο με αέριο ARGON που εκτινάσει τον συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας των υαλοπινάκων από το 2,7 σε U=1,2 m2/WΚ!!!

6. Η οποιασδήποτε αλλαγή στην διατομή, στον χρωματισμό των υαλοπινάκων και στον χρωματισμό του προφίλ επιβαρύνει τον πελάτη.

7. Τα δίφυλλα κουφώματα έχουν δύο περιμετρικούς αντιδιαρηκτικούς μηχανισμούς με δύο χειρολαβές, αντικρύσματα με μανιτάρι ασφαλείας αλλά και ασφάλειες με συστήματα αυτοπροστασίας των μηχανισμών.Τα ηλεκτρικά μοτέρ είναι somfy.

8. Σε όλα τα κουφώματα παρέχονται πηχάκια κάλυψης εσωτερικού καναλιού κάσας & αρμοκάλυπτρα (μπασκιά).

9. Τα κουφώματα μας είναι οικολογικά με την περίφημη σειρά GreenLine που εισάγει οικολογικούς σταθεροποιητές με βάση το ψευδάργυρο & το ασβέστιο που διασφαλίζει την ακόμη καλύτερη ποιότητα κουφωμάτων.

10. Στην τελική αξία των κουφωμάτων συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή, ο ΦΠΑ, η μεταφορά των κουφωμάτων στο έργο, η αποξήλωση των παλαιών σας κουφωμάτων (εάν υπάρχουν) και η τοποθέτηση των κουφωμάτων μας, σύμφωνα με όλες τις Γερμανικές προδιαγραφές για μια τέλεια και διαρκή λειτουργικότητα, ενώ ανοίγονται κρυφές οπές εκτόνωσης αερίων τροπικών κλιμάτων σε κουφώματα εκτεθημένα σε ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.

11.Για παραδόσεις κουφωμάτων εκτός της πόλεως των Αθηνών, έξοδα μεταφοράς και διαμονής συνεργείου επιβαρύνουν τον πελάτη, ενώ τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη & κίνδυνο του αγοραστή.

12. Παροχή ισοβίου SERVICE εντός 7 ημερών για μεγάλα αστικά κέντρα, 10 ημερών για την επαρχία.

Στην προσπάθεια της διατήρησης του σκεπτικού για ανακύκλωση και οικολογία, σας ενημερώνουμε ότι όλες οι πρώτες ύλες ελέγχονται, αλουμίνιο – συνθετικό και ξύλο είναι πλήρες ανακυκλώσιμα υλικά, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας και τη φιλικότητα στο περιβάλλον. Επιλέγοντας να επενδύσετε στα κουφώματα της εταιρείας μας, πρέπει να γνωρίζεται ότι διακρίνονται από μακροζωία, δεν χρειάζονται καθόλου συντήρηση και έχουν εύκολο καθαρισμό. Εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας, σας εγγυώνται ποιοτική τοποθέτηση, σύμφωνα με τις δικές μας κατευθύνσεις.

Η υποστήριξη μετά την πώληση είναι κάτι που διακρίνει την alutec.

Βρισκόμαστε κοντά σας για την κάλυψη των αναγκών σας τη στιγμή που το χρειάζεστε. Αισθανθείτε ασφαλείς με τα κουφώματα της alutec τα οποία περιλαμβάνουν άγκιστρα αντιδιάρηξης. Υπάρχει όμως και δυνατότητα αναβάθμισης με ειδικά πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν περισσότερα άγκιστρα, ειδική triplex υάλωση και χερούλια που ενεργοποιούνται με κουμπί ή ακόμη και με κλειδί.

Η ALUTEC σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σας ενθουσιάσουμε με τα προιόντα & τις υπηρεσίες μας!

Εκτύπωση

Χάρτης

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Εταιρια

Εκτύπωση

Περιβαλλοντική πολιτική

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Εταιρια

Στην προσπάθεια της διατήρησης του σκεπτικού για ανακύκλωση και οικολογία, σας ενημερώνουμε ότι όλες οι πρώτες ύλες ελέγχονται, αλουμίνιο – συνθετικό και ξύλο είναι πλήρες ανακυκλώσιμα υλικά, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας και τη φιλικότητα στο περιβάλλον. Επιλέγοντας να επενδύσετε στα κουφώματα της εταιρείας μας, πρέπει να γνωρίζεται ότι διακρίνονται από μακροζωία, δεν χρειάζονται καθόλου συντήρηση και έχουν εύκολο καθαρισμό. Εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας, σας εγγυώνται ποιοτική τοποθέτηση, σύμφωνα με τις δικές μας κατευθύνσεις. Η υποστήριξη μετά την πώληση είναι κάτι που διακρίνει την alutec. Βρισκόμαστε κοντά σας για την κάλυψη των αναγκών σας τη στιγμή που το χρειάζεστε. Αισθανθείτε ασφαλείς με τα κουφώματα της alutec τα οποία περιλαμβάνουν άγκιστρα αντιδιάρηξης. Υπάρχει όμως και δυνατότητα αναβάθμισης με ειδικά πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν περισσότερα άγκιστρα, ειδική triplex υάλωση και χερούλια που ενεργοποιούνται με κουμπί ή ακόμη και με κλειδί.

Θερμομόνωση

Μελετώντας και επιλέγοντας κουφώματα σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της κατοικίας σας, εξοικονομείται ενέργεια από τη θέρμανση. Ειδικά προφίλ και αντίστοιχές υαλώσεις χαρακτηρίζουν τα κουφώματα Το συνθετικό υλικό είναι κακός αγωγός της θερμότητας και για αυτό το λόγο από την φύση του είναι θερμομονωτικό υλικό πράγμα που σημαίνει πολύ καλή θερμομόνωση. Είναι ανακυκλώσιμο υλικό και μπορεί να ανακυκλωθεί έως και 7 φορές. Τα σύγχρονα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων έχουν υψηλή αντοχή σε φωτιά και είναι απόλυτα στεγανά και ηχομονωτικά και διατίθενται σε σχετικά μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Λόγω της μεγάλης θερμομόνωσης που παρέχουν δεν παρουσιάζουν το φαινόμενο της «υγροποίησης» των υδρατμών όπως τα συμβατικά κουφώματα αλουμινίου. Τα μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους έναντι των κουφωμάτων αλουμινίου είναι : το μικρότερο κόστος, η μεγάλη διάρκεια ζωής και το μηδαμινό κόστος συντήρησης

Εκτύπωση

Πολιτική Εταιρίας

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Εταιρια

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ

1) Καμία παραγγελία που υποβάλλεται από τον αγοραστή δεν θα είναι δεσμευτική εκτός αν είναι αποδεκτή εγγράφως από την επιχείρηση. Όλες οι παραγγελίες γίνονται αποδεκτές υπό τους ακόλουθους όρους και τις διατάξεις που διέπουν τη σύμβαση και στον αποκλεισμό οποιωνδήποτε άλλων όρων

2) Αποδοχή της παραγγελίας από τον αγοραστή προς την εταιρεία θα γίνεται μόνο και αν ο αγοραστής έχει υπογράψει την παραγγελία-προσφορά.

2α) Μετά την αποδοχή της παραγγελίας από την εταιρεία καμία αλλαγή δεν θα είναι αποδεκτή εκτός αν συμφωνηθεί εγγράφως από την επιχείρηση. Ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος προς την επιχείρηση για την εξασφάλιση της ακρίβειας των όρων/προδιαγραφών οποιασδήποτε διαταγής, παραγγελίας και για τη μεταφορά στην επιχείρηση των απαραίτητων πληροφοριών σχετικά με τα αγαθά μέσα σε έναν εύλογο χρόνο ώστε να επιτραπεί στην επιχείρηση να εκτελέσει τη σύμβαση στη συμφωνία.

2β)Καμία διαταγή που έχει γίνει αποδεκτή από την επιχείρηση δεν μπορεί να ακυρωθεί από τον αγοραστή (εκτός από έγγραφη συμφωνία της επιχείρησης) και με όρους ότι ο αγοραστής θα αποζημιώσει την επιχείρηση πλήρως ενάντια σε όλες τις δαπάνες και τις δαπάνες ζημιών, δαπανών απώλειας (συμπεριλαμβανομένης της απώλειας κέρδους) (συμπεριλαμβανομένου του κόστους όλης της εργασίας και των χρησιμοποιούμενων υλικών) που υφίστανται η επιχείρηση ως αποτέλεσμα της ακύρωσης.

3. Οι υπάλληλοι ή οι πράκτορες της επιχείρησης δεν εξουσιοδοτούνται για να υποβάλουν οποιεσδήποτε προφορικές παρατηρήσεις σχετικά με τα αγαθά εκτός αν επιβεβαιώνονται από την επιχείρηση εγγράφως. Ο αγοραστής επομένως αναγνωρίζει ότι δεν στηρίζεται και παραμερίζει οποιαδήποτε αξίωση για την παραβίαση οποιωνδήποτε αντιπροσωπεύσεων που δεν επιβεβαιώνονται έτσι.

4. Όλα τα αγαθά θα κατασκευάζονται στα πρότυπα-προδιαγραφές της εταιρείας Αντίγραφο των προδιαγραφών θα παρασχεθεί στον αγοραστή κατόπιν αιτήσεως.

5. Η τιμή των αγαθών θα είναι η αναφερομένη τιμή της επιχείρησης στην προσφορά της προς τον αγοραστή ή όταν καμία τιμή δεν έχει αναφερθεί αυτή που ισχύει είναι η τιμή που αναφέρεται στο δημοσιευμένο τιμοκατάλογο της επιχείρησης στην ημερομηνία της αποδοχής της διαταγής. Όλες οι προσφορές που αναφέρονται ισχύουν για 30 ημέρες μόνο. Όλα τα προϊόντα πωλούνται με Φ.Π.Α στην ημερομηνία της παράδοσης.

ΜΕΤΑΦΟΡA

α) Οι ημερομηνίες παράδοσης δίνονται καλόπιστα και ως κατά προσέγγιση και καμία ευθύνη δεν θα γίνει αποδεκτή σε περίπτωση καθυστερημένης παράδοσης. Ο χρόνος για την παράδοση δεν θα είναι ουσιαστικός.

β) Η παράδοση θα γίνει κανονικά με τη μεταφορά από την επιχείρηση στην αποθήκη εμπορευμάτων του αγοραστή μόνο. Στην περίπτωση παράδοσης, σε διαφορετική περιοχή η όπου ο αγοραστής δεν μπορεί να ξεφορτώσει το προϊόν η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει για τα πρόσθετα κόστη παράδοσης.(γερανούς)

γ) Ο πελάτης αγοραστής θα πρέπει να ελέγχει το προϊόν κατά την στιγμή της εκφόρτωσης, Από την εκφόρτωση των αγαθών και έπειτα είναι ευθύνη του αγοραστή και καμία αξίωση γιαέλλειψηη ζημιά δεν θα γίνει αποδεκτή εκτός αν δηλώνεται στον οδηγό κατά την διάρκεια της παράδοσης. Η εταιρεία φέρει ευθύνη μόνο στην περίπτωση αποτυχίας του προϊόντος στις προδιαγραφές/λειτουργίες, τότε ο αγοραστής έχει 7 ημερολογιακές ημέρες να τις εντοπίσει και να ενημερώσει την εταιρεία.

δ) Όπου τα αγαθά συλλέγονται από τον αγοραστή καμία αξίωση για τη ζημιά δεν θα γίνει αποδεκτή εκτός αν δηλώνεται στην επιχείρηση κατά την διάρκεια της συλλογής. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να κάνει μια πρόσθετη δαπάνη όπου ο αγοραστής ζητά την παράδοση μερών και αυτό δεν καλύπτεται στην αρχική αναφορά.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Η πολιτική της εταιρείας είναι 30% προκαταβολή επί του συνολικού ποσού με μετρητά στον λογαριασμό της εταιρείας στην Τράπεζα που θα υποδειχθεί, ή με επιταγή ημέρας .Το υπόλοιπο 70% θα πληρώνεται κατά την μεταφορά με επιταγή διάρκειας 3 μηνών από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθει την εκφόρτωση των προϊόντων εάν και εφόσον ο αγοραστής δεν εμφανίσει-παραδώσει στον οδηγό την επιταγή του 70% της αξίας των προϊόντων. Καμία εντολή -παραγγελία δεν θα εκτελείται έως να πιστωθεί ο λογαριασμός της εταιρείας από τον αγοραστή. Στην περίπτωση που η ίδια η εταιρεία αναλαμβάνει να οργανώσει την τοποθέτηση των προϊόντων τότε ο τρόπος πληρωμής αλλάζει ως εξής: Προκαταβολή 40%, η δεύτερη πληρωμή γίνεται κατά την πρώτη ημέρα της τοποθέτησης και είναι το 55% του συνολικού κόστους, και το τελευταίο 5% θα δίνετε σε 7 ημερολογιακές ημέρες μετά το πέρας της εργασίας, και εφόσον ο αγοραστής είναι ικανοποιημένος. Στο διάστημα αυτό ο αγοραστής θα πρέπει να ετοιμάσει μια λίστα με τυχόν ατέλειες ώστε η εταιρεία να τις διορθώσει σε εύλογο χρόνο. Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής θα πληρώσει το τελικό ποσό στον αντιπρόσωπο της εταιρείας την τελευταία μέρα της επισκευής/διόρθωσης. Ο αγοραστής μπορεί να κάνει μόνο μια λίστα ,και αν υπάρξουν προβλήματα μελλοντικά η εταιρεία θα εφαρμόσει τους όρους της εγγύησης (βλέπε παρακάτω)

α) Εάν οποιοδήποτε τιμολόγιο δεν πληρωθεί κατά την οφειλόμενη ημερομηνία όλα τα άλλα τιμολόγια που έχουν δοθεί από την επιχείρηση στον αγοραστή θα γίνουν κατά συνέπεια αμέσως οφειλόμενα και πληρωτέα πλήρως. Οι πιστωτικές καταστάσεις θα αποσυρθούν χωρίς ειδοποίηση και η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να πάψει την περαιτέρω κατασκευή και να κρατήσει τα αγαθά που κατασκευάζονται έως ότου γίνει η πληρωμή στο σύνολο όλων των τιμολογίων.

β) Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει τον τόκο σε οποιαδήποτε υπερήμερα ποσά στο ποσοστό της Τράπεζας της Ελλάδας από το μήνα που η πληρωμή γίνεται οφειλόμενη έως ότου πραγματοποιηθεί η πληρωμή της οφειλής.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΓΑΘΩΝ-ΚΥΡΙΟΤΗΤA

α) Η ιδιοκτησία στα αγαθά θα περάσει στον αγοραστή μόνο όταν παραληφθεί η πληρωμή στο σύνολο για όλα τα αγαθά που παραδίδονται από την επιχείρηση στον αγοραστή σύμφωνα με τη σχετική διαταγή.

β) Έως ότου περάσει η ιδιοκτησία των προϊόντων στον αγοραστή η επιχείρηση έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να απαιτήσει από τον αγοραστή να παραδώσει τα προϊόντα στην επιχείρηση και εάν ο αγοραστής αρνηθεί να το κάνει, τότε η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να εισέλθει σε οποιεσδήποτε εγκαταστάσεις του αγοραστή ή οποιουδήποτε τρίτου όπου τα αγαθά αποθηκεύονται και να ανακτήσει τα αγαθά. ενώ το όποιο παραπάνω κόστος θα επιβαρύνει τον αγοραστή. Σε περίπτωση αδυναμίας καταβολής πληρωμής από τον αγοραστή ,η εταιρεία έχει δικαίωμα να προβεί σε όλα τα απαραίτητα ένδικα μέσα ώστε να ανακτήσει την αξία των προϊόντων της,. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα έξοδα θα βαρύνουν τον αγοραστή.

 

Περισσότερα Άρθρα...

Εξωτερικές πόρτες Vepran

vepran1

Εξωτερικές πόρτες Vepran 2

home news2

Εσωτερικές πόρτες Vepran

home news3